Dewi Hornis

Student, gaat naar De Piramide in Den Haag

Dewi gaat EMB!

De tattoo met 3 sterren is echt en heeft Dewi zelf ontworpen. Ze symboliseren 3 geliefden; haar oma’s en hondje, die er niet meer zijn.

Dewi is creatief, sociaal, ondernemend, nieuwsgierig en ze heeft lef. Ze zoekt uitdaging en blijft leren. Ze is onlangs geslaagd voor haar examen Engels en ze heeft een baan DesignGading; een designstudio voor mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel van Gemiva-SVG Groep. Nu kan ze haar creativiteit inzetten en verder ontwikkelen. Haar ervaringen wil ze delen want Dewi benut elke mogelijkheid.

“De filmdagen in de Tattooshop waren erg leuk en intensief. De mensen deden normaal en de tatoeëerder was erg aardig. Aan de buitenkant stoer, maar met een klein hartje’. Vooral het over de toonbank worden getild door die sterke mannen was een geweldige ervaring.”

Mocht je iets missen in de Inspiratiebox of heb je bepaalde ideeën? Dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via info@ikgaemb.nl
De Inspiratiebox blijft in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt aan de mogelijkheid om je eigen filmpje, waar jij de hoofdrol in speelt, te uploaden en te delen met een groot publiek. We houden je op de hoogte!

Spring naar toolbar