Sandra Titulaer

Kinderrevalidatiearts

Sandra gaat EMB!

Zeg je sneeuw dan zeg je Sandra. Zodra de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen staat zij op haar ski’s. Bewegen is belangrijk voor iedereen. Daar waar bewegen lastig is, zoekt Sandra naar mogelijkheden. Met plezier als skileraar bij aangepaste wintersport, als medisch adviseur en Classifier voor de internationale wedstrijdsport (voor de IPC) en in haar werk als kinderrevalidatiearts bij Rijndam en in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam

Dat is wat zij alle kinderen toewenst en hoe zij werkt; samen met ouders en kinderen kijken naar wat er juist wel of ook kan en dat is vaak veel meer dan men denkt.

“Ik zou graag zien dat alle kinderen, ook die met beperkingen, de kans krijgen om buiten te kunnen spelen en sporten. Om zo te kunnen ervaren hoe de zon, maar ook de regen, sneeuw en wind voelen.”

Mocht je iets missen in de Inspiratiebox of heb je bepaalde ideeën? Dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via info@ikgaemb.nl
De Inspiratiebox blijft in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt aan de mogelijkheid om je eigen filmpje, waar jij de hoofdrol in speelt, te uploaden en te delen met een groot publiek. We houden je op de hoogte!

Spring naar toolbar