Doneren

Maak deel uit van deze inspirerende en ambitieuze startup van de campagne ‘Ik ga EMB!’. Met jouw bijdrage kunnen we het online platform verder uitbreiden en producten ontwikkelen die de doelgroep meer mogelijkheden geven. Jouw donatie geeft jongeren met ernstige lichamelijke en meervoudige handicaps meer vrijheid en plezier.

Wil je rechtstreeks een financiële bijdrage leveren? Een donatie klein of groot, alles is welkom! Je kunt direct een eenmalige donatie doen of periodiek donateur worden van het campagneteam ‘Ik ga EMB!’. Jouw steun is hard nodig om jongeren zoals Dewi (en Yrsa) meer mogelijkheden te geven!

Je kunt een donatie overmaken op rekeningnummer
NL91 ABNA 0608 9741 37
ten name van Stichting In Actie,
onder vermelding van ‘Donatie Ik ga EMB!’

Het geld dat wordt gedoneerd zal geheel worden besteed aan de campagne ‘Ik ga EMB!’

Andere manier van bijdragen

Wil je met jouw bedrijf sponsor worden, jezelf inzetten als vrijwilliger of op een andere manier een bijdrage leveren aan de campagne ‘Ik ga EMB!’? Mail ons jouw gegevens en dan nemen wij contact met je op.

Mocht je iets missen in de Inspiratiebox of heb je bepaalde ideeën? Dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via info@ikgaemb.nl
De Inspiratiebox blijft in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt aan de mogelijkheid om je eigen filmpje, waar jij de hoofdrol in speelt, te uploaden en te delen met een groot publiek. We houden je op de hoogte!

Spring naar toolbar