Ruud van der Wel

Ademhalingstherapeut Rijndam Revalidatie, oprichter My Breath My Music en eigenaar Audio Rhoon

Ruud gaat EMB!

Muziek is Ruud. Wat hij ook doet, er is altijd ruimte voor muziek. Hij luistert en maakt muziek in z’n eentje maar vooral ook met anderen zoals met De Brigde band waarin muzikanten met én zonder ernstige lichamelijk beperking samen spelen. In zijn muzieklab bedenkt hij nieuwe (muziek)apparaten. Ruud is een echte creator. Zo heeft hij de stichting My Breath My Music; een stichting die als doel heeft om mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid te bieden muziek te maken, onder andere door middel van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten.

Inspiratie doet hij in zijn vrije tijd op tijdens wandelingen met zijn vrouw, of hij gaat naar voetbal kijken of naar een concert met zijn zoon want muziek verbindt en geeft plezier.

“Ik ga EMB! omdat deze campagne aansluit bij alles waar ik me mee bezighoud. Ik droom dat kinderen met een beperking steeds meer actief zelf muziek maken. Voor ernstig beperkte kinderen is muziek maken nu nog geen vanzelfsprekendheid, dat wil ik veranderen. Op muziek gebied, wil ik wil iedere mogelijkheid benutten!”

Mocht je iets missen in de Inspiratiebox of heb je bepaalde ideeën? Dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via info@ikgaemb.nl
De Inspiratiebox blijft in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt aan de mogelijkheid om je eigen filmpje, waar jij de hoofdrol in speelt, te uploaden en te delen met een groot publiek. We houden je op de hoogte!

Spring naar toolbar