Amber Streefkerk

Persoonlijk begeleider op KDC Symfonie en coach bij Bikkels4kids

Amber gaat EMB!

Amber gaat enthousiast door daar waar anderen stoppen. Ze motiveert en inspireert jongeren en hun ouders, begeleiders om elke mogelijkheid te benutten. Dit doet ze in haar werk als persoonlijk begeleider op KDC Symfonie en geeft ze door als individuele coach en tijdens de creatieve workshops bij Bikkels4kids, maar ook om tijdens haar vakanties voor Stichting Wigwam en Avavieren gezinnen met een kind met een beperking een mooie vakantie te geven.

In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om buiten te zijn; een lekker rondje skeeleren of mountainbiken, maar ze kan ook genieten van een heerlijke strandwandeling of in het zonnetje zitten met een goed boek. Amber houdt ervan om mooie reizen te maken en wat van de wereld te zien.

“Ik wil graag werken aan dat waar ik in geloof en dat is ‘Elke Mogelijkheid Benutten’. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen en jongeren, juist ook met een beperking, de kans krijgen om hun identiteit te ontwikkelen, hun interesses te leren kennen, mogelijkheden te vergroten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Samen lol beleven, samenspelen en echt actief meedoen; dat is waar ik me voor inzet en dat is waar ik van droom!”