Jasper Harmsen

Senior-adviseur bij KMD en gepassioneerd amateur fotograaf

Jasper gaat EMB!

Ooit begonnen als schoolverlater, werkt Jasper al weer 25 jaar bij KMD, www.kmd.nl. Hij is specialist op het gebied van ondersteunde communicatiehulpmiddelen voor mensen met een beperking. Hij is er trots op dat hij samen met zijn collega’s elke dag weer geweldige oplossingen mag verzinnen, produceren en leveren. Bijzonder zijn ook de relaties die ontstaan omdat trajecten soms jaren duren. Wat begint met een simpele spraakknop wordt uiteindelijk communicatie via oogbediening.

Jasper is getrouwd en trotse vader van twee zoons van 18 en 20 jaar. Onderweg heeft hij, als fanatiek fotograaf, altijd de camera paraat. Actief bij de plaatselijke voetbalvereniging begeleidt hij elke zondag met plezier een enthousiaste groep jonge sporters.

“In mijn droom zie ik alle jongeren met een ernstige beperking communiceren. Communicatie is een recht. Niets is belangrijker dan jezelf zichtbaar maken. Geen communicatie over het hoofd van de jongeren, maar met hen. Geef ze de regie over hun eigen leven. Elke Mogelijkheid Benutten was al vele jaren mijn drijfveer. Samen kunnen we via ‘Ik ga EMB ‘ nog grotere en meer stappen maken.”