Jasper Harmsen

Adviseur innovaties en gepassioneerd amateur fotograaf

Jasper gaat EMB!

Ooit begonnen als schoolverlater, werkt Jasper al weer 30 jaar met mensen met een beperking. Voorheen als specialist op het gebied van ondersteunde communicatiehulpmiddelen maar nu werkzaam als adviseur innovaties bij Assistive Innovations op het gebied van armondersteuningen, eethulpmiddelen en robotarmen. Hij is er trots op dat hij samen met zijn collega’s elke dag weer geweldige oplossingen mag verzinnen, produceren en leveren. Bijzonder zijn de hulpmiddelen waarmee cliënten weer zelfstandig kunnen eten of handelingen kunnen uitvoeren die voorheen onmogelijk waren.

Jasper is getrouwd en trotse vader van twee zoons van 23 en 25 jaar. Onderweg heeft hij, als fanatiek fotograaf, altijd de camera paraat. Actief bij de plaatselijke voetbalvereniging begeleidt hij elke zondag met plezier een enthousiaste groep jonge sporters.

“In mijn droom zie ik alle jongeren met een ernstige beperking zelfstandig functioneren Geef ze de regie over hun eigen leven. Wat is er bijvoorbeeld nou mooier dan zelfstandig kunnen eten zonder hulp van ouders en/of begeleiders? Samen kunnen we via ‘Ik ga EMB ‘ nog grotere en meer stappen maken.”