Lotte Manou Dun

Influencer en jongerenambassadeur

Lotte gaat EMB!

Influencer en jongerenambassadeur Lotte is een echte waterrat, ze is dol op zwemmen, het liefst in warm water. Verder houdt ze van: taarten bakken (en deze opeten!), spelletjes doen, boekjes lezen en warm weer. Ook is Lotte een heuse durfal en altijd op zoek naar spannende dingen: achtbanen, kabelbanen, racen in een raceauto, alles wat maar snel en wild gaat! Maar het allerleukst vindt Lotte toch wel zwemmen met dolfijnen en paardrijden. Lotte zou nog wel een keer dolfijntherapie willen doen. Dat heeft ze eerder gedaan en vond ze geweldig. Als je de mensen om Lotte heen vraagt wie Lotte is, dan zeggen ze: eigenwijs, sociaal en enthousiast.

Wil jij de avonturen van Lotte volgen? Check dan onze eigen socials (Ik ga EMB) en die van Lotte (Lotte Manou Dun) via Facebook en Instagram.

“Lotte en wij, haar ouders, proberen zoveel mogelijk dingen te kunnen doen met Lotte waar ze van geniet. Ze geniet van dingen die niet altijd makkelijk zijn met de beperkingen die ze heeft. Daarom proberen wij dingen toch mogelijk te maken. Ook hopen wij, door het delen van die dingen, anderen te inspireren ook hun dromen te volgen en zoveel mogelijk te durven proberen binnen ieders mogelijkheden. Daar is ‘Ik ga EMB’ een goed voorbeeld van, en een platform waar veel mensen ge├»nspireerd kunnen raken.”