Mitchell Lukassen

Gamer en jongerenambassadeur

Mitchell gaat EMB!

Mitchell woont samen met zijn (bonus)vader, moeder en hun twee honden Yumi en Bikkel in Den Haag. Doordeweeks gaat hij twee dagen naar het activiteitencentrum Waldeck in Loosduinen. Mitchell vindt het erg leuk en gezellig om samen met zijn collega’s dingen te ondernemen maar vooral om tijdens de pauze gezellig te kletsen. Ook zit Mitchell in de Cliëntenraad van mijn activiteitencentrum en hij geeft daar samen met anderen zijn mening over wat hem leuk lijkt om te (gaan) doen. Samen zoeken ze steeds naar mogelijkheden. Mitchell is altijd in voor een grapje, maar houdt niet van onverwachte dingen. Als zijn oma op visite is speelt hij graag een bordspel met haar en zijn moeder. En hij juicht uiteraard het hardst wanneer hij zelf wint 😉

Wanneer Mitchell thuis is dan zit hij het liefst op zijn kamer, waar hij zich uitstekend kan vermaken met zijn TV, X-box, Wii of tablet. Hij speelt dan games of zingt mee met muziek die hij opzoekt op YouTue. Mitchell zijn favoriet is Nederlandstalige muziek, als het maar niet te hard staat. En zijn filmsmaak is heel breed; van Bassie & Adriaan tot series zoals Anubis, maar hij kijkt ook graag naar sport zoals Amerikaans showworstelen en voetbal. Maar zijn allergrootste hobby is toch wel gamen, en Mitchell kan dit sinds kort nog veel beter dankzij NMA GAMING.

“Wat ik erg leuk zal vinden en zelfs soms over droom is om de dames van het worstelen te ontmoeten want ik ben echt fan van ze.”