Nicole van de Dries

Fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie en orthopedagoog

Nicole gaat EMB!

Verstaat de kunst van het kijken, luisteren en voelen met haar hart. Haar observaties zet ze om in actie. Yrsa is haar bron van zorg & inspiratie. Samen zijn ze de grondleggers van Stichting in Actie en het platform “Ik ga EMB!”.

Ze ziet haar dochter opgroeien; van baby naar kleuter en basisschool en nu puber. Als fysiotherapeut en orthopedagoog kan ze ideeën omzetten in middelen. De creativiteit van Nicole kent geen grenzen. Keer op keer weet ze voor Yrsa, haarzelf en haar omgeving elke mogelijkheid te benutten. Ze deelt dit inmiddels in vele netwerken van jongeren, ouders en begeleiders van jongeren met een ernstige beperking.

“Yrsa, mijn dochter, ze blijft me verrassen. Ze blijft wie ze is maar nu is ze toch echt aan het puberen. Ik blijf zoeken naar mogelijkheden voor haar en mezelf om samen te zijn.”

Mocht je iets missen in de Inspiratiebox of heb je bepaalde ideeën? Dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via info@ikgaemb.nl
De Inspiratiebox blijft in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt aan de mogelijkheid om je eigen filmpje, waar jij de hoofdrol in speelt, te uploaden en te delen met een groot publiek. We houden je op de hoogte!

Spring naar toolbar