Rob, Wendy & Olaf

Boomklimmers en veel meer

Rob, Wendy en Olaf gaan EMB!

Maar liefst 3 nieuwe ambassadeurs zijn verbonden aan Ik ga EMB: Rob, Wendy en Olaf. We hebben deze ambassadeurs leren kennen via klimclub S&L van S&L Zorg.

Rob is een echte avonturier die graag nieuwe mogelijkheden verkent. Hij houdt van boomklimmen, fietsen, verven, zwemmen en van friet met frikandellen en pannenkoeken. Het hart van Rob gaat sneller kloppen van zijn vriendin Corina. En hij geniet van het op bezoek gaan bij vrienden en familie. Het is een grote droom van Rob om nog eens een keer naar Disney (Parijs) te gaan. Op de vraag waarom Rob ambassadeur is geworden zegt hij ‘Leuk’ en verschijnt een hele brede glimlach op zijn gezicht.

Wendy is dol op kanoën, klimmen, handbiken en spelletjes spelen. Mensen die Wendy goed kennen zeggen dat zij creatief is en out-of-the-box kan denken, maar ook zorgzaam is en graag dingen organiseert. Wendy’s hart gaat sneller kloppen van leuke dingen doen en andere mensen blij maken en de natuur. Het is de droom van Wendy om zorg gerelateerd alleen nog maar met leuke dingen bezig te zijn.

Olaf is net als Rob en Wendy dol op klimmen en houdt ook van kanoën en buiten slapen, hout bewerken en doet graag vrijwilligerswerk. Olaf vindt het fijn wanneer hij andere mensen een handje kan helpen. Andere mensen omschrijven Olaf als handig, grappig en zorgzaam. Het hart van Olaf gaat sneller kloppen van leuke dingen doen, boomklimmen, lekker eten en in de natuur zijn. Een grote droom van Olaf is om zijn eigen outdoor bedrijf te runnen zodat mensen met en zonder beperking van de natuur kunnen genieten en deze kunnen beleven.

Kijk voor meer informatie over Klimclub S&L op de nieuwspagina van de website van S&L Zorg (https://slzorg.nl/de-klimclub-is-een-feit of op de Facebookpagina van Klimclub S&L Zorg.

“Ik vind het leuk om ambassadeur te zijn <brede Rob glimlach>.” (Rob)

“Ik ben ambassadeur om anderen te inspireren kinderen en jongeren met een beperking op een out-of-the-box manier te benaderen waardoor er veel meer mogelijk blijkt dan je zou denken.” (Wendy)

“Ik vind het belangrijk dat mensen met een beperking de mogelijkheden krijgen die normaliter niet zo snel bereikbaar zijn.” (Olaf)