Rylana van der Kruijs

creatieve coach

Rylana gaat EMB!

Rylana werkt als creatieve coach voor mensen met een beperking. Dit werk doet zij al meerdere jaren met hart en ziel om de oneindige mogelijkheden voor de doelgroep zichtbaar te maken. Haar grootste beloning is de glimlach van een kind wanneer ze samen iets bereikt hebben. Om ook aan ouders zichtbaar te maken wat ze doet maakt Rylana relgelmatig foto’s en filmpjes van haar werk.

Door anderen wordt Rylana omschreven als creatief, zorgzaam en enthousiast. En dat zie je ook terug in de workshops die zij geeft over zintuigen en wanneer ze met kinderen en jongeren werkt. Rylana’s grootste hobby’s zijn schilderen, dansen en fotografie. Daarnaast is ze gek op de natuur, dieren en muziek. Haar muzieksmaak en de vele stijlen dansen zie je nogal eens terug in een BiM (Beleven in Muziek), snoezel- of een bewegingsactiviteit die ze aanbiedt.

Het is de grote droom van Rylana om uiteindelijk een groot activiteitencentrum op te zetten met onder andere snoezelruimtes, een mini rolstoeltoegankelijk pretpark en een aangepast zwembad, met volop mogelijkheden voor individuele begeleiding en groepsactiviteiten. Rylana wil een plek creëren waar iedereen terecht kan, jong en oud, als je veel prikkels zoekt, of juist heel weinig prikkels kunt verdragen. En waar je op alle mogelijke manieren kunt communiceren met je computer, gebaren of met je ogen en waar vooral in mogelijkheden wordt gekeken, gedacht en gewerkt. Inmiddels heeft ze met haar Belevingsruimte en het interactief snoezelsysteem ( www.crea-coaching.nl ) al een klein onderdeel van haar droom waargemaakt.

Rylana zei volmondig JA tegen de vraag om ambassadeur voor de campagne ik ga EMB te worden omdat ze dezelfde missie deelt: Elke Mogelijkheid Benutten voor jongeren met ernstige motorische en/of meervoudige beperkingen (EMB)!

“Dus hopelijk gaan we elkaar nog vaker blij maken met de vele mogelijkheden voor deze fantastische kinderen en jongeren!”