Het grote een fijne dag ondanks Corona ideeënboek

Wat doe je op zorglocaties nu dagbestedingen op veel plekken dicht zijn en cliënten de hele dag thuis zijn? ‘Het grote een fijne dag ondanks corona ideeënboek’ bevat een berg leuke en zinvolle activiteiten. Het boek bevat een scala aan activiteiten, onderverdeeld in categorieën zoals bewegen, contact met anderen, beleving, creatief en leren en ontwikkelen.

Het boek opent met tips van regiebehandelaren om een zinvolle daginvulling te hebben. Probeer bijvoorbeeld samen met de cliënt een programma samen te stellen. Zorg dat je de dag niet mudjevol stopt. En leg contact met dagbesteding: zij kunnen herkenbare materialen aanleveren en samen kom je tot goede ideeën! Zelf een tof idee? Geef het door!

Het boek is bedoeld om jou te helpen, te inspireren en je op het goede spoor te zetten. Je kunt het uitprinten en samen met de cliënt bespreken. Haal eruit wat bij jouw cliënten past. En heb je zelf toffe ideeën die niet in dit boek staan? Geef het door. De komende tijd wordt ‘het grote een fijne dag ondanks corona ideeënboek’ iedere 2 weken vernieuwd. We wensen je veel inspiratie en plezier! Je kunt het boek hieronder downloaden (en printen).

Klik op de volgende link: 20032020 Een fijne dag ondanks corona ideeenboek[6030]

Het boek is gemaakt door Miranda van Berlo, werkzaam bij Dichterbij. Meer informatie www.dichterbij.nl/e-health en https://magazine.dichterbij.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Reacties (2)

 • Avatar

  Else

  |

  Linda, druk op cijfers in het artikel (staan achter het woord link)

  Beantwoorden

 • Avatar

  linda postulart

  |

  hallo, ik ben werkzaam op sheerenloo druten.
  waar kan ik het boek downloaden?
  kunt u het sturen naar linda.postulart@sheerenloo.nl
  alvast bedankt
  gr linda postulart

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.