App: Baby Bubbles Babble

Korte beschrijving van de app:

Een app waarbij er bellen in zeven verschillende kleuren op het scherm voorbij komen. Op de achtergrond hoor je rustgevende muziek en bij het poppen van een aantal bellen hoor je een babylach.

Prijs:

  • Gratis

Beschikbaar via:

  • App Store
  • Google Play

Instellingen van de app:

Er zijn geen instellingen die veranderd kunnen worden in deze app.

Spelen:

Open de app en je komt direct in het speelscherm terecht. Op de achtergrond hoor je een rustgevende melodie. Laat de jongere met zijn of haar hand over het scherm vegen of gericht tikken op een bel. Nadat er een aantal bellen zijn ‘gepopt’ hoor je een baby lach.

Tips:

  • Schakel begeleide toegang in. Begeleide toegang houdt in dat je delen van het touchscreen van een iPhone of iPad kunt uitschakelen, zodat de jongere een bepaalde app niet kan verlaten. Hoe je begeleide toegang inschakelt, lees je in het bijgevoegde document: Begeleide toegang
  • Hoe je de tablet goed kan positioneren voor een jongere met EMB en hoe je deze kan beschermen met een beschermhoes, lees je in het bijgevoegde document: Positionering tablet

De beschrijvingen van apps die zijn opgenomen in de EMB Inspiratiebox zijn bedoeld voor jongeren met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Onder jongeren met EMB wordt hier verstaan; jongeren met een ernstige verstandelijke beperking en een lichamelijke beperking met zeer beperkte handfunctie. 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.