Verven met een mixer

Locatie:

Binnen

Aantal deelnemers:

1 of meer

Materiaal:

Mixer, schakelkastje met schakelaar (Bijv.: BJ participationbox ), verf en bordjes om de verf op te doen, canvas doek, evt. een bak of kartonnendoos om de canvas in te bevestigen en een groot tafelkleed die vies mag worden.

Tijdsduur:

15 minuten of meer

Voorbereiding:

Leg een groot tafelkleed op de tafel. Pak alle spullen en zet deze klaar. Doe de verf alvast op een bordje. Bevestig de canvas aan de bovenkant van de doos, dit kun je bijvoorbeeld doen met klittenband. Zorg ervoor dat de mixer kan blijven staan in de doos, ook hier kun je klittenband voor gebruiken. Pak de mixer en sluit deze aan op het schakelkastje. Zet het schakelkastje op de stand die je wilt gaan gebruiken. Test vooraf even op alles werkt en of het schakelkastje op de juiste stand staat. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe de BJ participationbox werkt: https://www.ikgaemb.nl/inspiratiebox/instructie-filmpje-schakelkastje/?_sft_soort=instructie-filmpjes

Speluitleg:

Doop de mixer in de verf en zet de mixer dan in de doos. Plaats de schakelaar dicht bij de jongere, zodat hij/zij deze zelf kan bedienen. Door op de schakelaar te drukken, gaat de mixer aan (afhankelijk van de stand van het schakelkastje). De verf spat in het rond tegen de canvas aan! Je kunt voor nog meer effect, meerdere kleuren verf gebruiken. Ook leuk om op het laatst wanneer de verf nog nat is, glitters erover heen te strooien!

Variaties:

Meer informatie en bijlagen:

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.