Sabine Boer

Logopedist bij het Rijnlands Revalidatie Centrum en bij een vrijgevestigde praktijk in Den Haag

Sabine gaat EMB!

Sabine is gepassioneerd logopediste en de trotse zus van een meervoudig gehandicapte broer van19 jaar met wie ze graag leuke dingen onderneemt. Sabine komt uit een gezin dat elke mogelijkheid wil(de) benutten rondom het leven naar haar gehandicapte broer. Het is haar tweede natuur om te denken in mogelijkheden. Wanneer iemand vanuit medelijden reageert op het verhaal van haar broer dan is haar eerste reactie: ‘Maar hij gaat wel in achtbanen hoor! Er is meer in het leven dan alleen ernstig meervoudig beperkt zijn, is haar overtuiging. De campagne ‘Ik ga EMB’ sluit perfect aan bij haar visie en ambities en ze hoopt dat ze door het delen van haar eigen ervaringen en enthousiasme andere mensen kan inspireren!

Haar hobby’s zijn hardlopen en reizen, maar ze plant ook graag een dagje bankhangen en netflixen. Het hart van Sabine gaat harder kloppen van (het boeken van) reizen. Ze is nog maar net begonnen als logopedist, maar wordt nu al een workaholic genoemd. Sabine haalt haar energie uit haar werk en heeft geen koffie nodig!

“Ik droom ervan dat er in de maatschappij niet alleen naar de beperkingen van en persoon wordt gekeken, maar juist naar de mogelijkheden. Dus een maatschappij waarin iedereen, met en zonder beperking, optimaal kan participeren. Daar zet ik mij met hart en ziel voor in.”